CONTACT

Wij komen graag in contact met u!

Waarmee kunnen wij u helpen? Vul het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op!

Bekijk onze recensies!

Vakkundig werk geleverd
Fam. Buiters - Maastricht
Lees verder
MFS Daktechniek ingeschakeld bij de zware storm van afgelopen week. Michael was in de buurt en schakelde binnen 1,5 uur op locatie. Na een dakinspectie die eigenlijk vanaf de grond al zichtbaar was zijn ze toch het dak opgegaan! Hiervoor een offerte uitgebracht ze konden binnen 1 week schakelen waar ik erg blij mee ben. Vakkundig maar ook zeker accuraat voor mij voortaan MFS Daktechniek
Uitstekend resultaat
Fam. Couwenberg - Den Haag
Lees verder
Omdat wij zonnepanelen wilde plaatsen hebben wij contact opgenomen. Michael plande direct een afspraak en kwam dezelfde week nog een uitgebreide dakinspectie uitvoeren. Binnen 1 dag hadden wij een offerte waarover we nog wat vragen hadden. Deze zijn zeer netjes beantwoord door Michael, hierop akkoord gegeven op de offerte. Helaas moesten we even wachten echter schakelde MFS Daktechniek toch binnen 4 weken. Nu zijn we 2 maanden verder en ligt ons dak er strak en vol zonnepanelen bij. Chapeau voor deze partij!!
Zeer aan te bevelen
Fam. Lindhout - Veenendaal
Lees verder
Vlotte, vriendelijke service, snel afgehandeld en alles keurig netjes achter gelaten.
Zeer klantvriendelijk
Fam. Bruggers - Rijswijk
Lees verder
Goede ervaring met MFS daktechniek. Bij lekkage aan onze dakkapel, konden ze snel komen en het lek ook snel verhelpen. Zeer klantvriendelijk, aanrader!
Zeer professioneel
Fam. van Kan - Geleen
Lees verder
Helemaal tevreden met de snelle hulp van MFS bij lekkage van plat dak waarbij tevens onze dakgoot werd hersteld. Zeer professioneel, ze denken goed mee en maken een redelijke prijs. Michael en zijn werknemers zijn beleefd, netjes en vriendelijk in omgang. Bij een grote renovatie over een paar jaar weten wij wie we in gaan schakelen.
Vorige
Volgende

Waarom MFS Daktechniek?

30 Jaar Ervaring

Bij MFS Daktechniek beschikken we over ruim 30 jaar ervaring. Met al deze ervaring in huis kunnen wij onze diensten tot in perfectie uitvoeren en kunnen we ervoor zorgen dat uw dak zich weer in een optimale staat bevind.

24/7 Bereikbaar

Bij ons kunt u altijd terecht, op elk moment van de dag. Als u met spoed zit kunt u ons bereiken en zullen wij binnen 3 uur bij u op de stoep staan.

VCA Gecertificeerd

Wij hebben alleen mensen in dienst die beschikken over een VCA certificering. Iedereen bij ons in dienst beschikt dus over de juiste kwaliteiten om uw problemen op het dak op te lossen.

100% Oplossingsgarantie

Wij zullen nooit bij u weggaan als het probleem op het dak niet is opgelost. Wij willen de klant altijd achter laten met een glimlach en zullen u dus nooit laten zitten.

WACHT!! U vergeet een Gratis Dakinspectie aan te vragen!