LEKKAGE PANNENDAK

LEKKAGE PANNENDAK

Vraag een gratis offerte aan!

Lekkage_pannendak_4

Lekkage pannendak vandaag nog oplossen?

Heeft u last van een lekkage in uw pannendak of vermoed u dat last heeft van een lekkage? Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Voor het oplossen van een lekkage bent u bij MFS Daktechniek aan het juiste adres. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken en zijn bij spoed binnen 3 uur op locatie om ervoor te zorgen dat de problemen met uw pannendak opgelost worden. 

Als u twijfelt of er een lekkage in uw dak zit, dan kunt u bij ons gratis een dakinspectie aanvragen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken!

Oorzaken en gevolgen van een daklekkage

Oorzaken lekkage pannendak
Een lekkage aan een pannendak kan veel verschillende oorzaken hebben. Het kan voorkomen dat het dak niet altijd even goed is onderhouden en hierdoor een lekkage ontstaat. Andere oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn dat de dakgoot verstopt is geraakt, er kunnen scheuren zijn ontstaan in dakpannen waardoor er water kan gaan lekken of de nokvorst kan beschadigd zijn. In extreme gevallen kan het zelfs zo zijn dat de houten dakconstructie verrot is en dat hierdoor het dak gaat lekken. Er zijn dus veel verschillende oorzaken van een lekkage aan uw dakpannen. 

Gevolgen lekkage pannendak
Lekkages in uw pannendak kunnen kostbare gevolgen hebben als dit niet op tijd opgelost wordt. Een lekkage kan de volgende gevolgen voor uw woning hebben:  

  • beschadiging van de dakconstructie
  • beschadiging aan isolatiemateriaal
  • schade aan verf, stucwerk en behang
  • mogelijke kortsluitingen en brand


Kom dus snel in actie als u het vermoeden heeft van een lekkage om verdere kosten te voorkomen. U kunt ons bereiken op 06-38334951  voor spoedreparaties.
 

Lekkage_pannendak_1

Lekkage pannendak laten repareren

Als u contact met ons op hebt genomen over een mogelijke lekkage in uw pannendak dan zijn wij in de meeste gevallen binnen een dag bij u thuis. Bij spoedgevallen kunnen wij binnen 3 uur op locatie te zijn. 

Gratis dakinspectie
Wij bieden u een gratis dakinspectie aan waarmee we kunnen kijken of er een lekkage bij uw dakpannen zit. Met onze jarenlange ervaring weten we waar de zwakke plekken op uw kunnen zitten en en zo kunnen we achterhalen waar een mogelijke lekkage zit. 

Uitgebreide rapportage
Als wij het dak geïnspecteerd hebben krijgt u een uitgebreide rapportage over wat er is aangetroffen op het dak. In goed overleg met u kunnen we ter plekke al de nodige reparaties uitvoeren of een vrijblijvende offerte voor u opstellen voor reparatiewerkzaamheden. 

Weet u zeker dat u een lekkage heeft? Vraag dan een gratis offerte aan via ons contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op

Wat klanten over ons zeggen

Meedenkend en transparant
Mevr. Kleton
Lees verder
Na meerdere bedrijven gebeld te hebben die claimden snelle service te kunnen leveren kwam ik uiteindelijk bij MFS Daktechniek terecht. Waar de andere bedrijven mij ronduit asociaal behandelden of zelfs uitlachten omdat ik 'snel' iemand nodig had (ondertussen stroomde het water vanaf zolder langs mijn slaapkamermuur) was dit bedrijf een gouden greep. Dezelfde dag aanwezig! Vriendelijk aan de telefoon en ze denken goed mee. Houden rekening met budget (van te voren duidelijk wat het gaat kosten en waarom) en geven een gedetailleerde dakinspectie met verwachtingen op korte en lange termijn. De mannen die het klusje kwamen uitvoeren waren ook heel vriendelijk en snel, niet rommelig of luidruchtig. Na dit lekkage-avontuur laat ik mijn dak jaarlijks inspecteren door dit bedrijf.
Veel vakkennis
Dhr. Mol
Lees verder
Lekkage van ons pannendak met zonnepanelen. Na telefonisch contact gehad te hebben met Michael van MFS daktechniek werd er door Michael voor de volgende dag reeds een afspraak gemaakt om ons dak te komen inspecteren. Na een grondige inspectie, wat door de zonnepanelen best moeilijk was, werd er in samenspraak met ons beslist dat de vermoedelijke lekkage afkomstig was van de nokvorsten. Twee dagen later werden deze vervangen en dachten wij dat het probleem opgelost was. Echter na een paar zware regenbuien bleek dat niet zo te zijn. Wederom contact opgenomen met Michael en een nieuwe afspraak gemaakt. Michael kon ons gelukkig de week daarop inplannen. Michael had nu ook iemand meegenomen die gespecialiseerd was in dakramen en na lang zoeken werd het probleem gevonden bij het dakraam. Wij zijn uiterst tevreden over de vriendelijkheid/vakkennis en correctheid van handelen van MFS daktechniek.
Zeer tevreden
Dhr. van Gelder
Lees verder
Michael en zijn team hebben op professionele wijze mijn beide garagedaken tot in de puntjes opnieuw gedekt. Alle details zoals vooraf besproken zijn keurig uitgevoerd. Zelfs toen het door regen tegen zat ging het team die dag extra lang door om alles lekvrij af te maken. Communicatie is vlot en vriendelijk. Prijs is scherp. En werkzaamheden zijn zeer netjes. Dus een zeer tevreden klant hier.
Dikke aanrader!
Dhr. Muurling
Lees verder
Wat een fijne ervaring met dit bedrijf. Ben op hun website gekomen omdat in een lekkage had, Michael stond de volgende ochtend voor de deur en gaf als advies om het hele dak te vernieuwen (plat dak). Het dak was oud en had meerdere zwakke plekken. Wel vond hij dat ik er meerdere bedrijven naar moest laten kijken zodat ik een vergelijk kon maken. Conclusie, het dak moest vervangen worden. Door het goede contact, advies en snelle reactie tijd voor Michael gekozen en zou zo weer voor hem kiezen. Twee weken na het eerste contact kon hij al beginnen omdat het om een lekkage ging. Leveren top service, komen hun afspraken na en geven tijdens het hele traject advies en updates. In het woud van dakdekkers is Michael en zijn ploeg een dikke aanrader!
Zeer klantvriendelijk
Fam. Bruggers - Rotterdam
Lees verder
Goede ervaring met MFS daktechniek. Bij lekkage aan onze dakkapel, konden ze snel komen en het lek ook snel verhelpen. Zeer klantvriendelijk, aanrader!
Aantrekkelijke prijs
Fam. Veerman - Etten Leur
Lees verder
Heel fijn bedrijf, goed en prettig mee te communiceren en onze reparatie tegen een zeer aantrekkelijke prijs snel hersteld, Michael bedankt!
Erg professioneel
Fam. van Kan - Rijswijk
Lees verder
Helemaal tevreden met de snelle hulp van MFS bij lekkage van plat dak waarbij tevens onze dakgoot werd hersteld. Zeer professioneel, ze denken goed mee en maken een redelijke prijs. Michael en zijn werknemers zijn beleefd, netjes en vriendelijk in omgang. Bij een grote renovatie over een paar jaar weten wij wie we in gaan schakelen.
Vakkundig werk geleverd
Fam. Buiters - Maastricht
Lees verder
MFS Daktechniek ingeschakeld bij de zware storm van afgelopen week. Michael was in de buurt en schakelde binnen 1,5 uur op locatie. Na een dakinspectie die eigenlijk vanaf de grond al zichtbaar was zijn ze toch het dak opgegaan! Hiervoor een offerte uitgebracht ze konden binnen 1 week schakelen waar ik erg blij mee ben. Vakkundig maar ook zeker accuraat voor mij voortaan MFS Daktechniek
Uitstekend resultaat
Fam. Couwenberg - Den Haag
Lees verder
Omdat wij zonnepanelen wilde plaatsen hebben wij contact opgenomen. Michael plande direct een afspraak en kwam dezelfde week nog een uitgebreide dakinspectie uitvoeren. Binnen 1 dag hadden wij een offerte waarover we nog wat vragen hadden. Deze zijn zeer netjes beantwoord door Michael, hierop akkoord gegeven op de offerte. Helaas moesten we even wachten echter schakelde MFS Daktechniek toch binnen 4 weken. Nu zijn we 2 maanden verder en ligt ons dak er strak en vol zonnepanelen bij. Chapeau voor deze partij!!
Top service
Mevr. Kok-Beekhuizen
Lees verder
Dit bedrijf heeft net zo lang doorgezocht totdat ze de oorzaak hadden gevonden én hadden opgelost. Top service. Zeer goede bereikbaarheid en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en opnieuw inschakelen indien nodig.
Vorige
Volgende

Vraag een gratis offerte aan!

WACHT!! U vergeet een Gratis Dakinspectie aan te vragen!