LEKKAGE PLAT DAK

LEKKAGE PLAT DAK

Vraag een gratis offerte aan!

Lekkage_plat_dak_6

Laat de lekkage in uw platte dak repareren!

Heeft u een daklekkage reparatie nodig? Laat uw platte dak dan vakkundig repareren door MFS Daktechniek. Een lekkage in uw platte dak kan namelijk zorgen voor verdere schade aan uw huis en daarom is het belangrijk om snel actie te ondernemen.

Ons team van experts staat 24 uur per dag voor u klaar en kan binnen 3 uur bij u op locatie zijn bij spoedgevallen. Zo zorgen wij ervoor dat de daklekkage reparatie snel en effectief wordt uitgevoerd.

Twijfelt u of er een lekkage zit in uw dak? Vraag dan gratis een dakinspectie aan bij ons en wij zullen dit voor u uitzoeken. Wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardige reparaties en streven ernaar om uw platte dak weer in topconditie te krijgen. Neem daarom snel contact met ons op voor professionele daklekkage reparatie.

Oorzaken en gevolgen van een plat dak lekkage

Wilt u weten wat de oorzaken en gevolgen zijn van daklekkage? Bij MFS Daktechniek hebben we jarenlange ervaring in het opsporen en repareren van lekkages in platte daken. Hieronder vindt u meer informatie over de oorzaken en gevolgen van daklekkage.

Oorzaken daklekkage
Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot daklekkage, zoals slecht onderhoud van het dak, een verstopte dakgoot, of beschadigingen aan de bitumen dakbedekking. Bij MFS Daktechniek weten we waar we moeten zoeken en kunnen we de lekkage in uw dak opsporen en oplossen.

Gevolgen daklekkage
Een daklekkage kan vervelende gevolgen hebben als deze niet op tijd wordt opgelost. Het kan leiden tot beschadigingen aan de dakconstructie, isolatiemateriaal en uw interieur. Bovendien kan het ook leiden tot kortsluiting en brand. Om verdere kosten te voorkomen is het dus belangrijk om snel in actie te komen bij het vermoeden van een daklekkage.

Heeft u last van een lekkage in uw platte dak? Aarzel dan niet en neem contact op met MFS Daktechniek voor een snelle en professionele reparatie. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 06-38334951. Zo voorkomt u verdere schade en kosten.

daklekkage_repareren

Lekkage plat dak laten repareren

Als u contact met ons op hebt genomen over een mogelijke lekkage in uw platte dak dan zijn wij in de meeste gevallen binnen een dag bij u thuis. Bij spoedgevallen kunnen wij binnen 3 uur op locatie te zijn. 

Gratis dakinspectie
Om vast te stellen of er daadwerkelijk een lekkage in uw dakleer zit, bieden we u een gratis dakinspectie aan. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om snel de zwakke plekken op uw dak te vinden en de oorzaak van een eventuele lekkage te achterhalen. Na de inspectie ontvangt u een uitgebreide rapportage over de staat van uw dak. 
Als blijkt dat er inderdaad een lekkage in uw dak zit, kunnen we ter plekke de nodige reparaties uitvoeren of een vrijblijvende offerte voor u opstellen voor reparatiewerkzaamheden. 

Weet u zeker dat er een lekkage in uw dak zit dan kunt u een gratis offerte aanvragen via onderstaande knop.
Heeft u spoed? Bel ons dan direct op 06-38334951. Bij MFS Daktechniek staan we altijd voor u klaar!

Wat klanten over ons zeggen

Meedenkend en transparant
Mevr. Kleton
Lees verder
Na meerdere bedrijven gebeld te hebben die claimden snelle service te kunnen leveren kwam ik uiteindelijk bij MFS Daktechniek terecht. Waar de andere bedrijven mij ronduit asociaal behandelden of zelfs uitlachten omdat ik 'snel' iemand nodig had (ondertussen stroomde het water vanaf zolder langs mijn slaapkamermuur) was dit bedrijf een gouden greep. Dezelfde dag aanwezig! Vriendelijk aan de telefoon en ze denken goed mee. Houden rekening met budget (van te voren duidelijk wat het gaat kosten en waarom) en geven een gedetailleerde dakinspectie met verwachtingen op korte en lange termijn. De mannen die het klusje kwamen uitvoeren waren ook heel vriendelijk en snel, niet rommelig of luidruchtig. Na dit lekkage-avontuur laat ik mijn dak jaarlijks inspecteren door dit bedrijf.
Veel vakkennis
Dhr. Mol
Lees verder
Lekkage van ons pannendak met zonnepanelen. Na telefonisch contact gehad te hebben met Michael van MFS daktechniek werd er door Michael voor de volgende dag reeds een afspraak gemaakt om ons dak te komen inspecteren. Na een grondige inspectie, wat door de zonnepanelen best moeilijk was, werd er in samenspraak met ons beslist dat de vermoedelijke lekkage afkomstig was van de nokvorsten. Twee dagen later werden deze vervangen en dachten wij dat het probleem opgelost was. Echter na een paar zware regenbuien bleek dat niet zo te zijn. Wederom contact opgenomen met Michael en een nieuwe afspraak gemaakt. Michael kon ons gelukkig de week daarop inplannen. Michael had nu ook iemand meegenomen die gespecialiseerd was in dakramen en na lang zoeken werd het probleem gevonden bij het dakraam. Wij zijn uiterst tevreden over de vriendelijkheid/vakkennis en correctheid van handelen van MFS daktechniek.
Zeer tevreden
Dhr. van Gelder
Lees verder
Michael en zijn team hebben op professionele wijze mijn beide garagedaken tot in de puntjes opnieuw gedekt. Alle details zoals vooraf besproken zijn keurig uitgevoerd. Zelfs toen het door regen tegen zat ging het team die dag extra lang door om alles lekvrij af te maken. Communicatie is vlot en vriendelijk. Prijs is scherp. En werkzaamheden zijn zeer netjes. Dus een zeer tevreden klant hier.
Dikke aanrader!
Dhr. Muurling
Lees verder
Wat een fijne ervaring met dit bedrijf. Ben op hun website gekomen omdat in een lekkage had, Michael stond de volgende ochtend voor de deur en gaf als advies om het hele dak te vernieuwen (plat dak). Het dak was oud en had meerdere zwakke plekken. Wel vond hij dat ik er meerdere bedrijven naar moest laten kijken zodat ik een vergelijk kon maken. Conclusie, het dak moest vervangen worden. Door het goede contact, advies en snelle reactie tijd voor Michael gekozen en zou zo weer voor hem kiezen. Twee weken na het eerste contact kon hij al beginnen omdat het om een lekkage ging. Leveren top service, komen hun afspraken na en geven tijdens het hele traject advies en updates. In het woud van dakdekkers is Michael en zijn ploeg een dikke aanrader!
Zeer klantvriendelijk
Fam. Bruggers - Rotterdam
Lees verder
Goede ervaring met MFS daktechniek. Bij lekkage aan onze dakkapel, konden ze snel komen en het lek ook snel verhelpen. Zeer klantvriendelijk, aanrader!
Aantrekkelijke prijs
Fam. Veerman - Etten Leur
Lees verder
Heel fijn bedrijf, goed en prettig mee te communiceren en onze reparatie tegen een zeer aantrekkelijke prijs snel hersteld, Michael bedankt!
Erg professioneel
Fam. van Kan - Rijswijk
Lees verder
Helemaal tevreden met de snelle hulp van MFS bij lekkage van plat dak waarbij tevens onze dakgoot werd hersteld. Zeer professioneel, ze denken goed mee en maken een redelijke prijs. Michael en zijn werknemers zijn beleefd, netjes en vriendelijk in omgang. Bij een grote renovatie over een paar jaar weten wij wie we in gaan schakelen.
Vakkundig werk geleverd
Fam. Buiters - Maastricht
Lees verder
MFS Daktechniek ingeschakeld bij de zware storm van afgelopen week. Michael was in de buurt en schakelde binnen 1,5 uur op locatie. Na een dakinspectie die eigenlijk vanaf de grond al zichtbaar was zijn ze toch het dak opgegaan! Hiervoor een offerte uitgebracht ze konden binnen 1 week schakelen waar ik erg blij mee ben. Vakkundig maar ook zeker accuraat voor mij voortaan MFS Daktechniek
Uitstekend resultaat
Fam. Couwenberg - Den Haag
Lees verder
Omdat wij zonnepanelen wilde plaatsen hebben wij contact opgenomen. Michael plande direct een afspraak en kwam dezelfde week nog een uitgebreide dakinspectie uitvoeren. Binnen 1 dag hadden wij een offerte waarover we nog wat vragen hadden. Deze zijn zeer netjes beantwoord door Michael, hierop akkoord gegeven op de offerte. Helaas moesten we even wachten echter schakelde MFS Daktechniek toch binnen 4 weken. Nu zijn we 2 maanden verder en ligt ons dak er strak en vol zonnepanelen bij. Chapeau voor deze partij!!
Top service
Mevr. Kok-Beekhuizen
Lees verder
Dit bedrijf heeft net zo lang doorgezocht totdat ze de oorzaak hadden gevonden én hadden opgelost. Top service. Zeer goede bereikbaarheid en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en opnieuw inschakelen indien nodig.
Vorige
Volgende

Vraag een gratis offerte aan!

WACHT!! U vergeet een Gratis Dakinspectie aan te vragen!