NOKVORSTEN

NOKVORSTEN

Vraag een gratis offerte aan!

nokvorst_lekkage1

Nokvorst reparatie of renovatie nodig?

Als u last heeft van een lekkage bij de nokvorst van uw dak, dan kan dit snel voor veel problemen gaan zorgen. Door onder andere de verschillende weersinvloeden en de groei van mos op uw dak kan het cement van de nokvorst poreus worden en scheuren. Wanneer de staat van uw nokvorst verslechterd komen ook de dakpannen los te liggen wat dus kan leiden tot lekkages. Verder kan het gevolg zijn dat het dakbeschot en de isolatie bloot komen te staan waardoor dit kan leiden tot eventueel houtrot. 

Wanneer u opmerkt dat u een lekkage heeft is het verstandig om snel in actie te komen om verdere schade te voorkomen. Bij MFS Daktechniek bent u dan aan het juiste adres. U kunt ons 24 uur per dag bereiken en wij proberen bij spoed altijd binnen 3 uur bij u te zijn om ervoor te zorgen dat de problemen op uw dak opgelost kunnen worden. 

Wanneer de nokvorst repareren?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor uw nokvorst gerepareerd of vervangen moet worden. Veel nokvorsten zijn vastgezet door cement, na tientallen jaren kan dit cement verslechteren en poreus worden waardoor dit kan gaan scheuren. Hoe snel dit cement verslechterd heeft grotendeels te maken met de weersomstandigheden. Het is dus erg belangrijk om uw dak op tijd te laten controleren, zo kunt uw voorkomen dat u later voor grote kosten komt te staan. 

De nokvorst van een dak is een erg belangrijk onderdeel voor uw huis. Wanneer er een lekkage ontstaat in de nokvorst kan dit veel verdere schade veroorzaken aan uw dak als u dit niet op tijd laat repareren. Het water kan vanuit de nokvorst naar beneden zakken richting de dakpannen. Uw dakpannen komen los te zitten en kunnen van het dak vallen. U kunt dit allemaal voorkomen door op tijd uw dak te laten controleren en repareren.

Wanneer u snel opmerkt dat er een lekkage is ontstaan kunnen wij de nokvorst repareren en hoeft deze in de meeste gevallen niet in zijn geheel vervangen te worden. Wanneer de hele nokvorst verouderd en beschadigd is zal deze volledig gerenoveerd moeten worden.

nokvorsten_4
Nokvorst_mfs

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u contact met ons hebt opgenomen via een telefoontje of invulling van het formulier zullen wij diezelfde dag contact me u opnemen om het probleem te bespreken. In de meeste gevallen zijn wij binnen een dag bij u aan huis om het dak te inspecteren en dit met u te bespreken. Met onze ruime ervaring kunnen we de lekkage zo opsporen en bekijken we of uw dak nog verdere beschadigingen heeft naast wat u zelf heeft aangegeven. 

Als wij het dak bekeken hebben dan krijgt u van ons een uitgebreide rapportage over wat er is aangetroffen op uw dak. In goed overleg met u kunnen we ter plekke al de nodige reparaties uitvoeren of een vrijblijvende offerte voor u opstellen voor reparatiewerkzaamheden. Wanneer u akkoord bent gegaan met onze offerte zullen wij erg snel schakelen en zijn wij binnen 1 tot 2 weken bij u terug om de reparatie of renovatie uit te voeren.

Wat klanten over ons zeggen

Meedenkend en transparant
Mevr. Kleton
Lees verder
Na meerdere bedrijven gebeld te hebben die claimden snelle service te kunnen leveren kwam ik uiteindelijk bij MFS Daktechniek terecht. Waar de andere bedrijven mij ronduit asociaal behandelden of zelfs uitlachten omdat ik 'snel' iemand nodig had (ondertussen stroomde het water vanaf zolder langs mijn slaapkamermuur) was dit bedrijf een gouden greep. Dezelfde dag aanwezig! Vriendelijk aan de telefoon en ze denken goed mee. Houden rekening met budget (van te voren duidelijk wat het gaat kosten en waarom) en geven een gedetailleerde dakinspectie met verwachtingen op korte en lange termijn. De mannen die het klusje kwamen uitvoeren waren ook heel vriendelijk en snel, niet rommelig of luidruchtig. Na dit lekkage-avontuur laat ik mijn dak jaarlijks inspecteren door dit bedrijf.
Veel vakkennis
Dhr. Mol
Lees verder
Lekkage van ons pannendak met zonnepanelen. Na telefonisch contact gehad te hebben met Michael van MFS daktechniek werd er door Michael voor de volgende dag reeds een afspraak gemaakt om ons dak te komen inspecteren. Na een grondige inspectie, wat door de zonnepanelen best moeilijk was, werd er in samenspraak met ons beslist dat de vermoedelijke lekkage afkomstig was van de nokvorsten. Twee dagen later werden deze vervangen en dachten wij dat het probleem opgelost was. Echter na een paar zware regenbuien bleek dat niet zo te zijn. Wederom contact opgenomen met Michael en een nieuwe afspraak gemaakt. Michael kon ons gelukkig de week daarop inplannen. Michael had nu ook iemand meegenomen die gespecialiseerd was in dakramen en na lang zoeken werd het probleem gevonden bij het dakraam. Wij zijn uiterst tevreden over de vriendelijkheid/vakkennis en correctheid van handelen van MFS daktechniek.
Zeer tevreden
Dhr. van Gelder
Lees verder
Michael en zijn team hebben op professionele wijze mijn beide garagedaken tot in de puntjes opnieuw gedekt. Alle details zoals vooraf besproken zijn keurig uitgevoerd. Zelfs toen het door regen tegen zat ging het team die dag extra lang door om alles lekvrij af te maken. Communicatie is vlot en vriendelijk. Prijs is scherp. En werkzaamheden zijn zeer netjes. Dus een zeer tevreden klant hier.
Dikke aanrader!
Dhr. Muurling
Lees verder
Wat een fijne ervaring met dit bedrijf. Ben op hun website gekomen omdat in een lekkage had, Michael stond de volgende ochtend voor de deur en gaf als advies om het hele dak te vernieuwen (plat dak). Het dak was oud en had meerdere zwakke plekken. Wel vond hij dat ik er meerdere bedrijven naar moest laten kijken zodat ik een vergelijk kon maken. Conclusie, het dak moest vervangen worden. Door het goede contact, advies en snelle reactie tijd voor Michael gekozen en zou zo weer voor hem kiezen. Twee weken na het eerste contact kon hij al beginnen omdat het om een lekkage ging. Leveren top service, komen hun afspraken na en geven tijdens het hele traject advies en updates. In het woud van dakdekkers is Michael en zijn ploeg een dikke aanrader!
Zeer klantvriendelijk
Fam. Bruggers - Rotterdam
Lees verder
Goede ervaring met MFS daktechniek. Bij lekkage aan onze dakkapel, konden ze snel komen en het lek ook snel verhelpen. Zeer klantvriendelijk, aanrader!
Aantrekkelijke prijs
Fam. Veerman - Etten Leur
Lees verder
Heel fijn bedrijf, goed en prettig mee te communiceren en onze reparatie tegen een zeer aantrekkelijke prijs snel hersteld, Michael bedankt!
Erg professioneel
Fam. van Kan - Rijswijk
Lees verder
Helemaal tevreden met de snelle hulp van MFS bij lekkage van plat dak waarbij tevens onze dakgoot werd hersteld. Zeer professioneel, ze denken goed mee en maken een redelijke prijs. Michael en zijn werknemers zijn beleefd, netjes en vriendelijk in omgang. Bij een grote renovatie over een paar jaar weten wij wie we in gaan schakelen.
Vakkundig werk geleverd
Fam. Buiters - Maastricht
Lees verder
MFS Daktechniek ingeschakeld bij de zware storm van afgelopen week. Michael was in de buurt en schakelde binnen 1,5 uur op locatie. Na een dakinspectie die eigenlijk vanaf de grond al zichtbaar was zijn ze toch het dak opgegaan! Hiervoor een offerte uitgebracht ze konden binnen 1 week schakelen waar ik erg blij mee ben. Vakkundig maar ook zeker accuraat voor mij voortaan MFS Daktechniek
Uitstekend resultaat
Fam. Couwenberg - Den Haag
Lees verder
Omdat wij zonnepanelen wilde plaatsen hebben wij contact opgenomen. Michael plande direct een afspraak en kwam dezelfde week nog een uitgebreide dakinspectie uitvoeren. Binnen 1 dag hadden wij een offerte waarover we nog wat vragen hadden. Deze zijn zeer netjes beantwoord door Michael, hierop akkoord gegeven op de offerte. Helaas moesten we even wachten echter schakelde MFS Daktechniek toch binnen 4 weken. Nu zijn we 2 maanden verder en ligt ons dak er strak en vol zonnepanelen bij. Chapeau voor deze partij!!
Top service
Mevr. Kok-Beekhuizen
Lees verder
Dit bedrijf heeft net zo lang doorgezocht totdat ze de oorzaak hadden gevonden én hadden opgelost. Top service. Zeer goede bereikbaarheid en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en opnieuw inschakelen indien nodig.
Vorige
Volgende

Vraag een gratis offerte aan!

WACHT!! U vergeet een Gratis Dakinspectie aan te vragen!