Wilt u uw platte dak vervangen?

Controleer of er een dakdekker beschikbaar is:

Ja, we hebben een Dakdekker beschikbaar bij jouw in de buurt! Wil jij deze direct aanvragen?

Wilt u uw platte dak vervangen?

Heeft u opgemerkt dat uw plat dak ouderdomsverschijnselen toont of beschadigd is? Dan is het wellicht tijd voor een vervanging. Een plat dak geeft een moderne uitstraling aan uw woning. Maar zoals alle bouwonderdelen, heeft een plat dak ook onderhoud nodig. Veroudering, weersomstandigheden en natuurlijke slijtage kunnen de effectiviteit ervan verminderen. Het is essentieel om tijdig in te grijpen om grotere problemen en kosten te voorkomen.

Tekenen dat u uw platte dak moet laten vervangen

Op het moment dat u twijfelt of de vervanging van uw platte dak nodig is, zijn er een aantal punten waaraan u dit kunt herkennen:

Merkt u dat u last heeft van een van de bovenstaande punten? Dan is het belangrijk zo snel mogelijk een dakdekker in te schakelen!

Lekkage_plat_dak_4

Waarom zou u het platte dak moeten vervangen?

Een tijdige vervanging van uw platte dak is een investering in de toekomst van uw woning. Door het gebruik van moderne technieken en hoogwaardige materialen, zorgt een nieuw dak voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden. Daarnaast draagt een goed aangelegd en geïsoleerd plat dak bij aan een efficiënte energiehuishouding in uw woning, wat kan resulteren in een aanzienlijke kostenbesparing op de lange termijn.

Vraag direct een gratis dakinspectie aan!

Een dak vervangen is een specialistische klus en vereist een deskundige aanpak. Ons team van ervaren professionals heeft de kennis en vaardigheden om uw platte dak op een vakkundige wijze te vervangen, met aandacht voor duurzaamheid en precisie. Heeft u het vermoeden dat uw platte dak aan vervanging toe is? Of wenst u een inspectie om de huidige staat van uw dak te bepalen? Neem contact met ons op. Wij bieden een uitgebreide inspectie aan en adviseren u over de beste aanpak voor uw situatie.

Lekkage_plat_dak_6

Wat klanten over ons zeggen:

Meedenkend en transparant
Mevr. Kleton
Lees verder
Na meerdere bedrijven gebeld te hebben die claimden snelle service te kunnen leveren kwam ik uiteindelijk bij MFS Daktechniek terecht. Waar de andere bedrijven mij ronduit asociaal behandelden of zelfs uitlachten omdat ik 'snel' iemand nodig had (ondertussen stroomde het water vanaf zolder langs mijn slaapkamermuur) was dit bedrijf een gouden greep. Dezelfde dag aanwezig! Vriendelijk aan de telefoon en ze denken goed mee. Houden rekening met budget (van te voren duidelijk wat het gaat kosten en waarom) en geven een gedetailleerde dakinspectie met verwachtingen op korte en lange termijn. De mannen die het klusje kwamen uitvoeren waren ook heel vriendelijk en snel, niet rommelig of luidruchtig. Na dit lekkage-avontuur laat ik mijn dak jaarlijks inspecteren door dit bedrijf.
Veel vakkennis
Dhr. Mol
Lees verder
Lekkage van ons pannendak met zonnepanelen. Na telefonisch contact gehad te hebben met Michael van MFS daktechniek werd er door Michael voor de volgende dag reeds een afspraak gemaakt om ons dak te komen inspecteren. Na een grondige inspectie, wat door de zonnepanelen best moeilijk was, werd er in samenspraak met ons beslist dat de vermoedelijke lekkage afkomstig was van de nokvorsten. Twee dagen later werden deze vervangen en dachten wij dat het probleem opgelost was. Echter na een paar zware regenbuien bleek dat niet zo te zijn. Wederom contact opgenomen met Michael en een nieuwe afspraak gemaakt. Michael kon ons gelukkig de week daarop inplannen. Michael had nu ook iemand meegenomen die gespecialiseerd was in dakramen en na lang zoeken werd het probleem gevonden bij het dakraam. Wij zijn uiterst tevreden over de vriendelijkheid/vakkennis en correctheid van handelen van MFS daktechniek.
Zeer tevreden
Dhr. van Gelder
Lees verder
Michael en zijn team hebben op professionele wijze mijn beide garagedaken tot in de puntjes opnieuw gedekt. Alle details zoals vooraf besproken zijn keurig uitgevoerd. Zelfs toen het door regen tegen zat ging het team die dag extra lang door om alles lekvrij af te maken. Communicatie is vlot en vriendelijk. Prijs is scherp. En werkzaamheden zijn zeer netjes. Dus een zeer tevreden klant hier.
Dikke aanrader!
Dhr. Muurling
Lees verder
Wat een fijne ervaring met dit bedrijf. Ben op hun website gekomen omdat in een lekkage had, Michael stond de volgende ochtend voor de deur en gaf als advies om het hele dak te vernieuwen (plat dak). Het dak was oud en had meerdere zwakke plekken. Wel vond hij dat ik er meerdere bedrijven naar moest laten kijken zodat ik een vergelijk kon maken. Conclusie, het dak moest vervangen worden. Door het goede contact, advies en snelle reactie tijd voor Michael gekozen en zou zo weer voor hem kiezen. Twee weken na het eerste contact kon hij al beginnen omdat het om een lekkage ging. Leveren top service, komen hun afspraken na en geven tijdens het hele traject advies en updates. In het woud van dakdekkers is Michael en zijn ploeg een dikke aanrader!
Zeer klantvriendelijk
Fam. Bruggers - Rotterdam
Lees verder
Goede ervaring met MFS daktechniek. Bij lekkage aan onze dakkapel, konden ze snel komen en het lek ook snel verhelpen. Zeer klantvriendelijk, aanrader!
Aantrekkelijke prijs
Fam. Veerman - Etten Leur
Lees verder
Heel fijn bedrijf, goed en prettig mee te communiceren en onze reparatie tegen een zeer aantrekkelijke prijs snel hersteld, Michael bedankt!
Erg professioneel
Fam. van Kan - Rijswijk
Lees verder
Helemaal tevreden met de snelle hulp van MFS bij lekkage van plat dak waarbij tevens onze dakgoot werd hersteld. Zeer professioneel, ze denken goed mee en maken een redelijke prijs. Michael en zijn werknemers zijn beleefd, netjes en vriendelijk in omgang. Bij een grote renovatie over een paar jaar weten wij wie we in gaan schakelen.
Vakkundig werk geleverd
Fam. Buiters - Maastricht
Lees verder
MFS Daktechniek ingeschakeld bij de zware storm van afgelopen week. Michael was in de buurt en schakelde binnen 1,5 uur op locatie. Na een dakinspectie die eigenlijk vanaf de grond al zichtbaar was zijn ze toch het dak opgegaan! Hiervoor een offerte uitgebracht ze konden binnen 1 week schakelen waar ik erg blij mee ben. Vakkundig maar ook zeker accuraat voor mij voortaan MFS Daktechniek
Uitstekend resultaat
Fam. Couwenberg - Den Haag
Lees verder
Omdat wij zonnepanelen wilde plaatsen hebben wij contact opgenomen. Michael plande direct een afspraak en kwam dezelfde week nog een uitgebreide dakinspectie uitvoeren. Binnen 1 dag hadden wij een offerte waarover we nog wat vragen hadden. Deze zijn zeer netjes beantwoord door Michael, hierop akkoord gegeven op de offerte. Helaas moesten we even wachten echter schakelde MFS Daktechniek toch binnen 4 weken. Nu zijn we 2 maanden verder en ligt ons dak er strak en vol zonnepanelen bij. Chapeau voor deze partij!!
Top service
Mevr. Kok-Beekhuizen
Lees verder
Dit bedrijf heeft net zo lang doorgezocht totdat ze de oorzaak hadden gevonden én hadden opgelost. Top service. Zeer goede bereikbaarheid en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en opnieuw inschakelen indien nodig.
Vorige
Volgende

2,500+ Tevreden klanten

24/7 Spoedservice

VCA Gecertificeerd

30+ Jaar Ervaring

Wilt u uw platte dak laten vervangen door een ervaren dakdekker?

Vraag direct een dakdekker voor uw platte dak aan:

Ja, we hebben een Dakdekker beschikbaar bij jouw in de buurt! Wil jij deze direct aanvragen?

Veelgestelde vragen:

Het is verstandig om te gaan denken over de renovatie van uw dak op het moment dat dit dak gebreken begint te vertonen. Daarnaast is het ook verstandig om rekening te houden met de levensduur van het dak.

De gemiddelde levensduur van een pannendak hangt af van de type pan die op uw dak ligt.

Heeft u betonpannen zoals sneldekkers op uw dak liggen dan ligt de gemiddelde levensduur tussen de 30-50 jaar. 

Heeft u keramische pannen op uw dak liggen zoals OVH is de levensduur gemiddeld tussen de 50-80 jaar.

De gemiddelde levensduur van een plat dak hangt af van de type materiaal dat op uw dak ligt

De gemiddelde levensduur van een plat dak hangt af van de type materiaal dat op uw dak ligt

De gemiddelde levensduur van een plat dak hangt af van de type materiaal dat op uw dak ligt

De gemiddelde levensduur van een plat dak hangt af van de type materiaal dat op uw dak ligt

Een afspraak maken?

Vul dit formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

WACHT!! U vergeet een Gratis Dakinspectie aan te vragen!