Wilt u uw hellend dak vervangen?

Controleer of er een dakdekker beschikbaar is:

Ja, we hebben een Dakdekker beschikbaar bij jouw in de buurt! Wil jij deze direct aanvragen?

Wilt u uw hellend dak vervangen?

Wilt u uw hellend vervangen? Omdat uw dak verouderd is, of al meer dan 30 jaar oud is? Of omdat uw dak al gebreken vertoond. Misschien hebt u die ene kleine lekkage over het hoofd gezien of denkt u dat die enkele ontbrekende dakpan na de laatste storm geen grote deal is. Fout! Zulke kleine tekenen zijn vaak de stille voorboden van grotere problemen die op de loer liggen. Veel huiseigenaren realiseren zich niet dat naarmate de tijd verstrijkt, de integriteit van hun dak in het geding komt. Wachten op duidelijkere tekenen van slijtage kan leiden tot grotere schades en kosten.

Tekenen dat u uw hellend dak moet laten vervangen

Een verouderd dak is meer dan alleen een visueel probleem; het vormt een risico voor de structuur van uw huis en kan leiden tot kostbare schade binnenshuis. Een lekkage kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de binnenkant van uw huis wordt aangetast en dat er schimmelvorming in het huis kan voorkomen.

Bovendien kan een oud hellend dak uw energierekeningen verhogen. Dit komt doordat bijvoorbeeld de warme lucht makkelijker kan ontsnappen door de oude constructie, en ook hebben oude hellende daken vaak geen isolatie.  Wij raadden daarom altijd aan om te investeren in een nieuw pannendak omdat u daarmee problemen kunt voorkomen en geld kunt besparen op de lange termijn.

Plat dak vervangen

MFS Daktechniek, de specialist in Hellende daken!

MFS Daktechniek is dé specialist in hellende daken. We combineren vakmanschap met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dak niet alleen lang meegaat, maar uw huis ook een frisse, moderne uitstraling geeft. We begrijpen dat het vervangen van een dak een grote investering is. Daarom zetten we ons in voor transparantie in onze offertes en bieden we competitieve prijzen.

Vraag direct een gratis dakinspectie aan voor uw hellend dak!

Het proces is eenvoudig. Neem vandaag nog contact met ons op voor een GRATIS dakinspectie. Wij zullen uw huidige dak beoordelen, de noodzaak voor vervanging vaststellen en u een duidelijke, gedetailleerde offerte bieden. U zult snel zien waarom zoveel huiseigenaren vertrouwen op MFS Daktechniek voor hun dak vervangings behoeften.

Wacht niet tot kleine problemen grote worden. Vraag nu uw gratis inspectie en offerte aan en zorg voor de bescherming en uitstraling die uw huis verdient.

dak_renovatie

Wat klanten over ons zeggen:

Meedenkend en transparant
Mevr. Kleton
Lees verder
Na meerdere bedrijven gebeld te hebben die claimden snelle service te kunnen leveren kwam ik uiteindelijk bij MFS Daktechniek terecht. Waar de andere bedrijven mij ronduit asociaal behandelden of zelfs uitlachten omdat ik 'snel' iemand nodig had (ondertussen stroomde het water vanaf zolder langs mijn slaapkamermuur) was dit bedrijf een gouden greep. Dezelfde dag aanwezig! Vriendelijk aan de telefoon en ze denken goed mee. Houden rekening met budget (van te voren duidelijk wat het gaat kosten en waarom) en geven een gedetailleerde dakinspectie met verwachtingen op korte en lange termijn. De mannen die het klusje kwamen uitvoeren waren ook heel vriendelijk en snel, niet rommelig of luidruchtig. Na dit lekkage-avontuur laat ik mijn dak jaarlijks inspecteren door dit bedrijf.
Veel vakkennis
Dhr. Mol
Lees verder
Lekkage van ons pannendak met zonnepanelen. Na telefonisch contact gehad te hebben met Michael van MFS daktechniek werd er door Michael voor de volgende dag reeds een afspraak gemaakt om ons dak te komen inspecteren. Na een grondige inspectie, wat door de zonnepanelen best moeilijk was, werd er in samenspraak met ons beslist dat de vermoedelijke lekkage afkomstig was van de nokvorsten. Twee dagen later werden deze vervangen en dachten wij dat het probleem opgelost was. Echter na een paar zware regenbuien bleek dat niet zo te zijn. Wederom contact opgenomen met Michael en een nieuwe afspraak gemaakt. Michael kon ons gelukkig de week daarop inplannen. Michael had nu ook iemand meegenomen die gespecialiseerd was in dakramen en na lang zoeken werd het probleem gevonden bij het dakraam. Wij zijn uiterst tevreden over de vriendelijkheid/vakkennis en correctheid van handelen van MFS daktechniek.
Zeer tevreden
Dhr. van Gelder
Lees verder
Michael en zijn team hebben op professionele wijze mijn beide garagedaken tot in de puntjes opnieuw gedekt. Alle details zoals vooraf besproken zijn keurig uitgevoerd. Zelfs toen het door regen tegen zat ging het team die dag extra lang door om alles lekvrij af te maken. Communicatie is vlot en vriendelijk. Prijs is scherp. En werkzaamheden zijn zeer netjes. Dus een zeer tevreden klant hier.
Dikke aanrader!
Dhr. Muurling
Lees verder
Wat een fijne ervaring met dit bedrijf. Ben op hun website gekomen omdat in een lekkage had, Michael stond de volgende ochtend voor de deur en gaf als advies om het hele dak te vernieuwen (plat dak). Het dak was oud en had meerdere zwakke plekken. Wel vond hij dat ik er meerdere bedrijven naar moest laten kijken zodat ik een vergelijk kon maken. Conclusie, het dak moest vervangen worden. Door het goede contact, advies en snelle reactie tijd voor Michael gekozen en zou zo weer voor hem kiezen. Twee weken na het eerste contact kon hij al beginnen omdat het om een lekkage ging. Leveren top service, komen hun afspraken na en geven tijdens het hele traject advies en updates. In het woud van dakdekkers is Michael en zijn ploeg een dikke aanrader!
Zeer klantvriendelijk
Fam. Bruggers - Rotterdam
Lees verder
Goede ervaring met MFS daktechniek. Bij lekkage aan onze dakkapel, konden ze snel komen en het lek ook snel verhelpen. Zeer klantvriendelijk, aanrader!
Aantrekkelijke prijs
Fam. Veerman - Etten Leur
Lees verder
Heel fijn bedrijf, goed en prettig mee te communiceren en onze reparatie tegen een zeer aantrekkelijke prijs snel hersteld, Michael bedankt!
Erg professioneel
Fam. van Kan - Rijswijk
Lees verder
Helemaal tevreden met de snelle hulp van MFS bij lekkage van plat dak waarbij tevens onze dakgoot werd hersteld. Zeer professioneel, ze denken goed mee en maken een redelijke prijs. Michael en zijn werknemers zijn beleefd, netjes en vriendelijk in omgang. Bij een grote renovatie over een paar jaar weten wij wie we in gaan schakelen.
Vakkundig werk geleverd
Fam. Buiters - Maastricht
Lees verder
MFS Daktechniek ingeschakeld bij de zware storm van afgelopen week. Michael was in de buurt en schakelde binnen 1,5 uur op locatie. Na een dakinspectie die eigenlijk vanaf de grond al zichtbaar was zijn ze toch het dak opgegaan! Hiervoor een offerte uitgebracht ze konden binnen 1 week schakelen waar ik erg blij mee ben. Vakkundig maar ook zeker accuraat voor mij voortaan MFS Daktechniek
Uitstekend resultaat
Fam. Couwenberg - Den Haag
Lees verder
Omdat wij zonnepanelen wilde plaatsen hebben wij contact opgenomen. Michael plande direct een afspraak en kwam dezelfde week nog een uitgebreide dakinspectie uitvoeren. Binnen 1 dag hadden wij een offerte waarover we nog wat vragen hadden. Deze zijn zeer netjes beantwoord door Michael, hierop akkoord gegeven op de offerte. Helaas moesten we even wachten echter schakelde MFS Daktechniek toch binnen 4 weken. Nu zijn we 2 maanden verder en ligt ons dak er strak en vol zonnepanelen bij. Chapeau voor deze partij!!
Top service
Mevr. Kok-Beekhuizen
Lees verder
Dit bedrijf heeft net zo lang doorgezocht totdat ze de oorzaak hadden gevonden én hadden opgelost. Top service. Zeer goede bereikbaarheid en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en opnieuw inschakelen indien nodig.
Vorige
Volgende

2,500+ Tevreden klanten

24/7 Spoedservice

VCA Gecertificeerd

20+ Jaar Ervaring

Wilt u uw hellend dak laten vervangen door een ervaren dakdekker?

Vraag direct een dakdekker voor uw pannendak aan:

Ja, we hebben een Dakdekker beschikbaar bij jouw in de buurt! Wil jij deze direct aanvragen?

Veelgestelde vragen:

Het is verstandig om te gaan denken over de renovatie van uw dak op het moment dat dit dak gebreken begint te vertonen. Daarnaast is het ook verstandig om rekening te houden met de levensduur van het dak.

De gemiddelde levensduur van een pannendak hangt af van de type pan die op uw dak ligt.

Heeft u betonpannen zoals sneldekkers op uw dak liggen dan ligt de gemiddelde levensduur tussen de 30-50 jaar. 

Heeft u keramische pannen op uw dak liggen zoals OVH is de levensduur gemiddeld tussen de 50-80 jaar.

De gemiddelde levensduur van een plat dak hangt af van de type materiaal dat op uw dak ligt

De gemiddelde levensduur van een plat dak hangt af van de type materiaal dat op uw dak ligt

De gemiddelde levensduur van een plat dak hangt af van de type materiaal dat op uw dak ligt

De gemiddelde levensduur van een plat dak hangt af van de type materiaal dat op uw dak ligt

Een afspraak maken?

Vul dit formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

WACHT!! U vergeet een Gratis Dakinspectie aan te vragen!